troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2009 jestem właśnie na etapie zakupu pompy obiegowej chciałem się dowiedzieć którą pompę polecacie , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2009 Ja nie polecam żadnej z nich NJ 3000 miałem 3 sztuki wszystkie po pół roku zaczynały wyć , nawet na podnoszeniu 45cm . Za to model 1700 męczę już 3 lata i działa jak nowy. OR 2500 też nic dobrego jak możesz zmień na OR 3500 - w relacji jakość do ceny wypad dobrze, no z wyjątkiem tego ile prądu żre, ale poza tym to prawdziwy kałasznikow naprawdę wytrzymałe urządzenie choć buczy. Pozdrawiam Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2009 bardzo dziękuję za odpowiedż, napewno skorzystam z dobrej rady kolegi, ale jeszcze zastanawiam się nad AquaBee Up 3000, może jeszcze jakieś opinie na temat tej pompy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Od dwóch lat używam aquabee 3000 i jestem zadowolony:) W porównaniu do delteca 4745 jest trochę głośniejsza, ale jak traktor nie chodzi:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2009 new jet 3000 są bardzo ciche, pracują na moim zbiorniku 2 szt ponad 1 rok bez problemu :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2009 Ja również nie mam zastrzeżeń do aquabee 3000, teraz zmieniłem na cichszą, ale pracowała ok. 2 lat bez zbędnych atrakcji. Teraz by mi pasowało dać ją na tył za skałą, wie ktoś może czy dostanę do tej pompy przyssawki? Te po 2 latach straciły przyczepność, a nie chcę myśleć, co by się stało w razie odklejenia z piachem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2009 jeszcze raz dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2009 witam wszystkich mam podobny problem tylko ze ja potrzebuje cicha pompe do sypialni tylko w przyzwoitej cenie do zbiornika 450l sump 200l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerest 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2009 Od września 2008 pracuje u mnie NEW-JET NJ 3000 i nie mam zatrzeżen co do kultury pracy tej pompy . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2009 Mam NJ 3000 i jest super ,chodzi 2 lata ma większą wydajność niż OR 2500 i jest o wiele cichsza u mnie niesłyszalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach