smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2009 Witam, j.w. Potrzebuje uruchomic malutkie akwarium, w zwiazku z tym poszukuje akwa ~20-30 litrow. Najchetniej z optiwhite z przezroczystym silikonem. Jako ze akwa jest mega male to wiekszosci "specow od opti" nie oplaca sie tego kleic :-) ale moze ma ktos zalegajace opti i jeszcze umie ladnie skleic z tego akwarium? Ja niestety w tym zakresie mam umiejetnosci konczace sie na sklejeniu sump'a :-) Dodatkow czy mozecie polecic jakies ciekawe oprawy dla swietlowek kompaktowych ~11-18W z ciekawym "new design" ale z niska cena :-) Znalazlem Lampa Aqua Solar mini S ale chyba producentowi rzucilo sie cos na glowe w trakcie okreslania ceny.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2009 Witam wszystkich - to moj pierwszy post na tym forum A teraz odpowiedz: poszukaj akwariow typu cube - zaczynaja sie juz od 8l a standart to 20x20x20; 25x25x25 (16l); 30x30x30 (27l) itd. Mozna je kupic np w sklepie krakowskim RoslinyAkwariowe.pl choc ceny sa kosmiczne. W tym samym sklepie kupisz tez lampy po ok 140 zl/sz - tez kosmos! Ja zrobilem takie lampy z rurek PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach