Matchek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2013 Witam, jest to 6-sty dzień akwarium. NH4 podskoczyło do 0.25 a NO3 do 25. Poprzednie wartości (3 dni wcześniej) NH4 - nie miałem testu a NO3 -10. Tak się zastanawiam czy w dojrzewającym zbiorniku robić podmianę wody po pierwszym tygodniu ? NO2 cały czas oscyluje około 0,05. Trzeciego dnia dodałem bakterie na start wraz z pożywką... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2013 Hey Różne są szkoły ale ja bym się wstrzymał z podmianami i przeczekał aż parametry się poprawią . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2013 Czekaj, czekaj i jeszcze raz czekaj. To dopiero 6 dzień chłopie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2013 Tak też sądziłem, ale wolałem się upewnić. Dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2013 (edytowane) człowieku cierpliwości poczytaj sobie jak to było u kolegów Edytowane 2 Listopad 2013 przez skoti79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach