FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2014 (edytowane) adikwroc to bardzo cenna informacjia dla mnie ponieważ karmie niefoto w nocy bmw915 jak długi czas się kurczyła zanim ją usunołeś? Edytowane 1 Styczeń 2014 przez FoxRacing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danotrans 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2014 Hej podpowie mi ktoś jak tu wstawić foty? kombinuje już chwile i lipa. O.K Już znalazłem. Nie jestem specem od fotografii to może nie wyszło najlepiej ale jest.Nie jest całkiem rozłożona bo ma właśnie takiego humora i nic nie zrobisz;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepher 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Kwiecień 2014 zdechnie z glodu za dwa, trzy miesiace. nie jestes w stanie jej wyzywic w 200 litrowym baniaku. Cóż, moja jakoś nie chce nawet po roku zdechnąć Popsutą mi jakąś trzmiele sprzedali czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Kwiecień 2014 Świetnie to wygląda jak sobie oblizuje te macki ... PK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2014 A czy macie krewetki w akwarium ? Zastanawiam się czy Lysmata amboinensis nie jest zagrożeniem dla tych zwierząt skoro potrafią Dolabellę załatwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepher 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2014 Lysmatę w ogóle nie interesowała strzykwa. Większym zagrożeniem była rozdymka Canthigaster valentini. Pomijając że wężowidła obgryzała z nóg to parę razy miała zapędy do czułek strzykwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2014 Aha to ok. Zatem można o tym zwierzaku pomyśleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach