thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Brak czasu na dokonczenie normalnie "zenada" Zbiorniczek sie kreci narazie nic tam ciekawgo nie ma ale mysle ze w sobote przybedzie Do skonczenia jeszcze odpieniacz zalozenie automatycznej dolewki i filtra przeplywowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Pomysł i wykonanie- pierwsza klasa na efekt końcowy jeszcze trzeba poczekać, wiadomo-obsada. ale już dziś nano-kropla zachwyca Rafał, jak poczytałam wątek to zaczynam już szukać miejsca u siebie na takie pudełko gratuluję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Monika w sobote zawita u mnie Robert wraz z Rebciem wiec cos powinno nowego do baniaczka trafic Ta wizyta mnie musi zmobilizowac aby do soboty zapiac zbiorniczek na cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Obsady trochę dojdzie , a po aklimatyzacji i ustawieniu zwierzków głowa nas na drugi dzień będzie bolała... oj będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Szkoda, że mnie z wami nie będzie Będe czekać z niecierpliwością jak po tej wizycie będzie zbiornik wyglądał. Tylko niechce Cie straszyć ale chłopaki mają foliowe kieszenie wiec wszystko dokladnie przelicz przed ich przyjściem. Musze przypomnieć Robercikowi o tych rico. dla Ciebie.Będą miały super mieszkanko:) Zbiorniczek przypomina mi rajska wyspe z filmów przygodowych - taki wulkan na środku a dookoła bezkresny ocean i piękne zwierzęta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 No to Rafał, czekamy na fotki po weekendzie. jak zwierzaki się zaaklimatyzują i Wy się pozbieracie żałuję tylko, że olsztyn nie do końca po drodze jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 Ok nastepne uaktualnienie Wykonalem i zamontowalem zbiornik na slodka wode do automatycznej dolewki Zbiornik ma pojemnosc ponad 5 litrow wiecej nie dalo rady wsadzic Posiada wysowana szczena teleskopowa rure przez ktora bedzie dolewana woda Ot taki moj wymysl :eek: Cale podlaczenie pewno dzis wieczorem albo jutro rano wlasnie schnie mocowane do mechanicznej dolewki Wykonanie na 3 :pardon: ale to jest dla mnie wiec sie nie popisalem wystarczy ze bedzie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 fajne:) dolewka będzie grawitacyjna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 Tak bedzie grawitacyjna a dokladnie bedzie niveauregler AM http://www.aqua-medic.de/freshwater/pl/17/niveauregler/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 fajna rzecz, muszę nad czymś takim pomyśleć, bo już kilka razy woda odparowywała za szybko i pompka od dolewki chodziła na sucho :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 No i przed chwila zostal dolozony filtr na rowaphos mial dojsc jeszcze jeden na wegiel ale strasznie ciasno sie robi wiec wegiel bedzie wisial w "skarpecie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 Wygląda super :good:ale jutro to się zobaczy na własne oczy i jak bedzie coś nie tak to się wprowadzi jakieś zmiany:dance3: nie zawsze zmiany musza byc na lepsze ale zawsze.....:pardon:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2009 Wizyta byla bardzo owocna jeszcze sie trzese Tak na ta chwile wyglada baniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2009 A tu pare fotek mieszkancow baniaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2009 no, Panie Rafale, widzę że weekend był bardzo efektywny Mieszkańców przybyło, i to jakich! będę trzymać kciuki oby wszytsko dobrze rosło :smile: widać, że lubisz wyzwania :good: Rafał, jak możesz, to wrzuć proszę fotkę całości. jak teraz się prezentuje z nowymi mieszkańcami . bardzo proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2009 Wizyta była udana i choc nie pozwolono mi zaszaleć z utawieniami w środku zbornika to serdecznie dziekuje za miłe przyjecie i super zabawe. A to zdjęcie dumnego Rafała i jego rafki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2009 Dobrze, że całego stołu nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2009 sliczne :-) ale jak patrze na koniki to zawsze mam nie odparte przekonanie ze musza tam sie ostro czyms odurzać ;-) Nosem na skale?? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach