enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Adam a przypomnij czym tam swieciles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Szkoda, że mam czasem taki słaby zapłon bo pewnie też bym coś wy haczył dla siebie ale znając życie pewnie już od lutego większość rzeczy została już zaklepana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Szkoda, że mam czasem taki słaby zapłon bo pewnie też bym coś wy haczył dla siebie ale znając życie pewnie już od lutego większość rzeczy została już zaklepana Przyjedź to zobaczysz, kto pierwszy ten lepszy. Klepać to można sobie …. po …. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Lipiec 2014 Byłem , widziałem .... - `veni` `vidi` `vici` Ta talerzówka mi chodzi po głowie - może by pod nią postawić kolejny baniak - bo szkoda ją łamać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach