Konrad B 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Oczywiście , że dawki trzeba dostosowac do własnych potrzeb , o tym na dole w Zeoguide też jest napisane ale o dostosowaniu zmian w przepływie we wstępnej fazie wprowadzania zeo nie ma nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 Po ponad dwóch tygodniach podawania K-balance strong, potas ma juz 380-390 i korale całkieminaczej wyglądaja nie jest stak superr ze wszystkimi koralami ale jest duzo lepiej niz było ja potas miałem 220-250 . Korale nabieraja koloru i co najważniejsze nie rozpadaja sie co mnie starsznie cieszy, bo naprawde miałem juz doła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 Miło czytać takie wiadomosci . pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 Witam was koledzy.A ja mam problem z tymi je.... pasożytami kompie korale co tydzień w płynie jugola i lewamisolu i na razie nic nie lepiej cały czas się rodzą jeb...ku.... nie wiem co dalej z ty ku....zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2009 Witam was koledzy.A ja mam problem z tymi je.... pasożytami kompie korale co tydzień w płynie jugola i lewamisolu i na razie nic nie lepiej cały czas się rodzą jeb...ku.... nie wiem co dalej z ty ku....zrobić Mozliwe ,ze sa jeszcze na koralach jakies formy przetwalnikowe tego czegoś i kuracja musi trwac kilka dni lub tygodni, zapewne receptura tego preparatu jest sprawdzona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2009 HEJ koledzy . Nie pisalem dawno ponieważ zrobiłem kwaratanne w głównym zbiorniku na 9 tyg . Już minął 6 tydzień i mam na dzieje ze pasożyty zginą. Zbiornik jest pusty nie mam ani jednego korala . Powoli się szykuje do wprowadzenia nowych korali więc mam wielką nadzieje ze pasożyty już zgineły . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2009 Witam.Wiec koledzy wprowadzilem nowe korale i po 2 dniach zobaczylem te same obiawy u korali,czyli sa nadal pasozyty wkuzylem sie na maxa i postanowilem ZRESTARTOWAC zbiornik od nowa wlasnie nalewam osmozy do glownego baniaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach