nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2013 Kilka miesięcy temu "traciłem" pompy cyrkulacyjne w mojej kostce i od tego czasu wymiata mi piasek przy "przedniej" szybie, i za chiny ludowe nie potrafię tego znowu ustawić. Kostka ma wymiary 100x100x50cm. Pompy to dwie tunze 6095 zamontowane na "tylnej" szybie, symetrycznie po obu stronach komina (komin wklejony centralnie też na tylnej szybie...). Jak to pieroństwo ustawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2013 w 2/3 glebokosci skierowane na srodek tafli wody. interwal ustawiony na 20-30 sekund Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2013 2/3 wysokości czyli pompy raczej przy powierzchni i celują w jeden punkt na tafli wody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2013 1/3 od dna w jeden punkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach