kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 Witam Mam pytanie odnośnie żywego piasku. Przy podmianach wody i czyszczeniu dna niestety ubywa po trochu piachu w takim sensie iż zawsze rura coś zaciągnie . Chciałem te braki uzupełnić i teraz pytanie czy dosypanie nowego piachu nie spowoduje jakiegoś specjalnego zamieszania w zbiorniku, jak dosypywać - czy od razu całość czy podzielić na kilka mniejszych porcji oraz czy można piach który mam obecnie zmieszać z innym. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 nie spowoduje. Syp spokojnie (wcześniej w RO wymocz DOKŁADNIE!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rally8pl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 A dlaczego żywy piasek chcesz moczyć w RO?. Po takim płukaniu to już nie będzie żywy piasek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 Jak chcesz dosypać ze 2kg to się nie martw, jak 9, to teoretycznie coś może się wydarzyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2013 Chciałem dosypać z 3 może 4 kg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2013 ups, faktycznie, nie doczytałem że to o żywy chodzi:) - przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach