Kasanga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2008 Witam mam pytanie czy do samego "plastiku " odpieniacza TURBOFLOTOR 1000 MULTI SL jakie można zastosować pompy pod system ZEO lub tradycyjnie igła , jakie elementy są potrzebne obecnie mam w baniaczku (112l.) beast 400 ale chcę zmienić na coś koło 400-500 jak wcisnę . Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2008 Do turboflotora 1000 najlepsza pompa to aquabee 2000AS mozna ewentualnie zalozyc jeszcze 2000/1 igle ale wtedy trzeba dac inna zwezke Venuri-ego Pod system zeo mozesz wsadzic pompe z igielka lepszy byly Beckett ale konstrukcja turboflotora jest zbyt mala na jej pelne wykorzystanie Tak jak pisalem potrzebujesz ewentualnie pompy igly plus dysza Venturi lub pompa wirnik zwykly i dysza Becketta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasanga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2008 A gdzie można dostać aquabee 2000AS źle szukam albo ślepy jestem ale nie widzę w ofercie sklepów netowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2008 Slepy nie jestes tych pomp nie ma w sprzedazy ale dostaniesz je moze nie bez problemu ale zapytaj : Lukasz z Acropora.pl Piotra z Korale.pl I teoretycznie u kazdego sprzedawcy handlujacego Deltec-iem Oryginalnie jest to pompa montowana w modelu AP600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach