seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2013 Nie tylko z dzikusami, wszystkie importy musza być kąpane, nie ma innej opcji, a i to nie daje gwarancji że jakaś syfoza nie wylezie z czasem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2013 (edytowane) seb Cześć. Masz taką hybryde na sprzedaż? Jeśli tak to jaka jest jej cena? I z ciekawości jak ona powstaje? Coś się zacięło na forum i post z filmikiem hybrydy leucosternona wyswietlil mi się jako ostatni. Przepraszam za kłopot ale jaka jest , była jej cena? Edytowane 29 Wrzesień 2013 przez FoxRacing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2013 Cześć Hybrydy mieliśmy ostatnio po 250zł, jak powstaje, teoretycznie białobrody krzyżuje się z nigricansem lub japonicusem, a praktycznie - cholera wie, równie dobrze może się skrzyżować z każdym innym podobnym do siebie acanthurusem, to by tłumaczylo duży rozstrzał wizualny, niektóre sa brzydkie jak psiary, a niektóre są po prostu petarda! A tym czasem... Dość brudnych rąk? Smrodu w łazience? Narzekania żony? Można to obejść Pod warunkiem że pienisz Reef Octopusem, bo od dziś mamy w ofercie w najlepszej na rynku cenie głowice czyszczące do tych odpieniaczy, funkcjonalność niesamowita, brak biadolenia piękniejszej połówki - bezcenne http://sklep.seafarm.pl/pl/c/Akcesoria-i-czesci-do-odpieniaczy/108 Do tego lista ryb dostępnych po kwarantannie juz na stronie, uaktualniona i uzupełniona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2013 1 sztukę wiesz czego oczekuję w W-wa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2013 (edytowane) Seb To ja sie piszę na taka hybryde. Oczywiście petarde. Postaram się śledzić wątek. Ale jak by co to prosze na priv. Pozdrawiam Edytowane 30 Wrzesień 2013 przez FoxRacing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2013 Dzym, wiem, jego też tutaj znajdziesz Mianowicie, zapraszmy na nasz kanał na YT, wklejamy tam sporo filmików z karmienia ryb, nowi klienci często proszą o zdjęcia, pytają czy dana ryba je itd, nagrywamy wtedy często filmiki, nawet krótkie, na których widac i kondycje ryby i to czy je, tak jest łatwiej i pewniej dla nowych klientów, bo stali klienci juz nie pytają, wiedzą że jest ok, skoro ryba jest wystawiona na sprzedaż http://www.youtube.com/channel/UC22ledAMPQ6DSFBNvYTLnCg Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2013 Obserwuje ten kanał od kilku dni więc jestem na bieżąco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2013 Cześć! Do oferty sklepu codziennie trafiają nowe produkty, do tego odkryliśmy fajną opcję pod naszą ceną, mamy możliwość wpisania średniej ceny z innych sklepów, produkty które ostatnio wrzucaliśmy już mają takie dwie ceny, naszą i "cenę w innych sklepach", cena w innych sklepach nie jest wyssana z palca, skrupulatnie to sprawdzamy, możecie tez sprawdzić nas i jeśli gdzieś znajdziecie produkt tańszy, zgłoście się, poprawimy swoją cenę (sprawdzamy w "realnych" sklepach). Tak czy inaczej, po prostu sprawdźcie nasze ceny może się okazać że prowadzenie zbiornika nie musi być takie drogie jak dotychczas http://sklep.seafarm.pl/ Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2013 Dziś przy okazji skrobania szyb w szczepkowym na bagnie popełniłem kilka fotek "z ręki" dosłownie, telefonem, zupełnie inne podejście do fotografowania korali, spójrzcie sami Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2013 Co to jest za gatunek acry na ostat ich dwóch fotkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2013 Jakoś nie było okazji za bardzo podziękować publicznie Seb wielkie dzięki za idolka. Pływa. Je wszystko, łącznie z algami z klipsa. A na chwilę obecną wygląda tak: Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2013 Fox, A. millepora Dzym, no i fajnie Jadł to i je, nie bardzo ma wyjście, grunt to dziada nauczyć, ale to już nasz problem Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2013 Seb Dziękuję za odpowiedź odezwę się jutro w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2013 Smacznego Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2013 Seb a mam pytanie, czy da się idole trzymać w grupie powiedzmy 3 szt? czy to już jakieś czary i voodoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2013 Cześć Teoretycznie niby się da, ale szczerze mówiąc jeszcze takiego przypadku nie widziałem, ani o takim nie słyszałem w akwarium, my jak ściągamy to zawsze kilka, ale w zbiorniku wspólnym są tylko kilka dni, później jest regularna naparzanka więc kończą w izolatkach Wczoraj tak na szybkersa cyknąłem kilka fotek dla odmiany kilku lps-om, co ciekawe - telefonem Efekt końcowy w sumie mnie zaskoczył, na plus, sami oceńcie jak ta technika idzie do przodu Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2013 Cześć Wczoraj i dziś część ryb z ostatniej dostawy trafiła ze zbiorników kwarantannowych do zbiorników handlowych, jutro trafi reszta, oczywiście również na strony sklepu online Trzeba zrobić miejsce na kwarantannie, bo nowa dostawa już w piątek, a kolejna w poniedziałek, oj dzieje się, dzieje! Zapraszamy na strony sklepu http://sklep.seafarm.pl/pl/c/Ryby/19 na naszą stronę na Facebooku https://www.facebook.com/coralfarmpl i oczywiście w nasze skromne progi, bo co live to live! Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2013 Seb obiektywnie, bez żadnego cukru, wasze progi są najładniejsze i najprzestronniejsze w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach