Skocz do zawartości
seb

SeaFarm Gdańsk - aktualności

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep online wciąż rośnie :) dziś doszło trochę pokarmów, między innymi Tropicalowskie Sticksy dla krewetek i krabów bardzo chętnie szamane i Wafersy tropicala i Hikari, dla których znaleźliśmy nowe zastosowanie, pokolce i centropygi je rąbią aż miło, a że wafersy się nie rozpadają to zupełnie nie pylą w wodzie. Doszły też czyściki i akcesoria do nich, trochę pomp trafiło równiez na półkę, słowem - zapraszamy :)

http://sklep.seafarm.pl/pl/c/Pokarmy/74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem widziałem cukiereczki są ;-)

Jak by ktoś potrzebował coś od Seba z okolic świdnicy wrocławia to będę wracał w niedzielę to mogę zabrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie ma fotek na forum bo facebook pokazuje tylko jedną fotografię z wiaderkami :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak jedną? :) Klikasz na nią, powiększa się i strzałkami w prawo przewijasz, zdjęć jest kilkanaście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście, działa.  Nie jestem pokoleniem facebooka. Ładne "sztuki" przyjechały. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tylko jak w takim sklepie zakupy robić?

ostatnio właśnie dzwoniłem do Seba, no to powiedział że za chwile oddzwoni i tak czekam już 3 dni na oddzwonienie

i d....a zakupów nie ma  :P

dla mnie chwila to tak mniejwięcej do godziny hehehe

w handlu bardzo ważną rzeczą jest szacunek do klienta   :)

Edytowane przez juwewaldi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walduś widocznie coś przeskrobałeś :P, bo  jak mi SEB obiecał, że zadzwoni to zadzwonił. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Walduś Walduś :) Kto by za Tobą trafił :) W życiu bym nie pomyślał że kiedykolwiek zechciałbyś zostać naszym klientem, po tym jak głosiłeś wszem i wobec jakie to z nas cwaniaki i jaki mamy plan odpalając forum, Twoje wróżby niestety się nie spełniły, ale o tym oczywiście zapomniałeś i nie raczyłeś się do tego przyznać, bo i po co? :) W każdym razie przepraszam że nie oddzwonilem, jechałem samochodem więc nie mogłem rozmawiać, a potem trwała walka o dostawę i po prostu zwyczajnie zapomniałem, przepraszam. Sytuacja nie miałaby miejsca gdybyś jako klient zadzwonił do sklepu pod numer stacjonarny czy też złożył zamówienie w sklepie online, takie zamówienia nie giną, nikt o nich nie zapomina i są szybko i sprawnie realizowane. Ja po prostu nie wiem czy chcesz być traktowany jak klient, jak kumpel klient czy po prostu jak kumpel... Tak czy inaczej jeszcze raz przepraszam, nie oddzwoniłem, powody są nieważne, mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy.

Pozdrawiam

Seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś trafiły do sklepu online bezkręgi, między innymi członkowie "ekipy czyszczącej" tacy jak Turbo pentolatus, Calcinus elegans i morgani, Strombus urceus, a także dość poszukiwane ostatnio Lysmaty amboinensis :) Zapraszamy :)

http://sklep.seafarm.pl/pl/c/Bezkregowce/23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebuś  to bardzo złych masz informatorów hehehe skoro twierdzą że ja coś głosiłem? :D  pierwsze słysze,raczej głosiłem  i tylko tobie głosiłem że cię twój były przyjaciel dupkę obrabia, ale to było kiedyś

fajnie sie takie rzczy docenia nie?

tu nie chodzi o to że nie oddzwoniłeś raz

pamiętasz kiedyś dzwoniłem częściej to nie wiem czy pamiętasz czy zapomniałeś już jaki to ważny byłeś Pan Sebastian nie może wiecznie rozmawiać

teraz zadzwoniłem chyba po roku,też olewasz, ok ,pan Sebastian ważny sie zrobił

mam wrażenie że prócz kasy i interesów nie ma już innych wartości nie?

kiedyś naście lat temu byłeś fajny chłopak ,super kumpel ,można było jak to mówią konie kraść,no ale ludzie sie zmieniają

też przepraszam już nie będę dzwonił,nie lubie się narzucać

a hehehe to jest najlepsze,piszesz jak chcę być traktowany? , jak kumpel czy klient??

nie wiem masz jakaś rubrykę czym więcej kasy w sklepie zostawie tym lepszy kumpel ??

o to chodzi ?  to jest dramat po prostu  :facepalm: nie wierze

faktycznie ludzie się zmieniają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :) Walduś, wiedziałem że odpowiesz i że mniej więcej w takim stylu :) Ale spoko, masz rację, ważny się zrobiłem, mam ranking ważności klientów - im więcej zostawia kasy tym dostaje więcej punktów ważności :). Oprócz kasy i interesów nie mam innych wartości, tak kasa mnie zmieniła, tylko... Jaka kasa? :) Chcesz żebym Ci oddał swoje dlugi? :) :) :) 

Tak czy inaczej, Ty kiedyś też byłes fajny chłopak :) ale czasy sie zmieniają, ludzie ciutkę też, tak po prostu jest, i ja się trochę zmieniłem na pewno i Ty i każdy, tego nie unikniemy. Ale dość już! Zadzwonisz dziadu czy nie? Czy się bedziesz teraz dąsał jak pensjonariuszka? :P Jak nie zadzwonisz to ja zadzwonię do Ciebie, a spróbuj nie odebrać! To założę osobny temat na forum pod tytułem "Waldek nie odbiera telefonów" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie robcie tutaj nano :P

Seb pytanie, pytam z ciekawosci...

Znajomi beda wracac z pl autem do uk, czas okolo 23-24h czy szczepki by wytrzymaly ? Mieszkaja w Tczewie, przez Gdansk nie beda jechac, wiec trza bybylo wyslac do Tczewa, wiec prawie dwa dni w workach, dadza rade ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zadzwonie dziadu zadzwonie   :P bede napie....ał aż ci baterię rozładuję hehe

tylko proszę mnie nie wku....ać......... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwoń, nie odbiorę :) a jak już odbiorę to powiem że oddzwonię... I nie oddzwonię haha :) 

Buczi, doba to luz, ale dwie to już różnie może być, tym bardziej taki łączony transport. Najlepiej by było gdyby się karnęli jednak do Gdańska, z Tczewa autostradą mają do nas do sklepu jakieś 15-20 minut, więc moment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi