kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 Witam wszystkich:) Czy Yellow Tang zjada Aptazię? Szukałem na internecie i nic. Jak juz było taki wątek to najmocniej przepraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 nic z tych rzeczy. nie zjada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 A są z tego gatunku takie rybcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz89 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 Dopiero zabieram się za zakładanie własnej rafki, ale widzę w Twoim awatarze Chelmon rostratus, poza tym z tego co pamiętam pomogą brzydal( Acreichthys tomentosus) lub krewetka Lysmata wundermani. Oczywiście porównaj wymagania tych zwierząt z Twoimi warunkami. Gdybym się gdzieś pomylił poproszę o poprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 Wiem że ten ,,brzydal" zjada Aiptasie ,ale jakoś znalazłem informacje dziękuje za chęć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach