Misieq51 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam W załączniku zamieszczam zdjęcia św pamięci błazenka , a więc sytuacja wyglądała następująco, w sobotę kupiłem dwa błazenki i garbika, wczoraj popołudniu zauważyłem na jednym błazenków lekki biały nalot, i lekko jakby poszarpane płetwy, a wieczorem był już praktycznie cały biały, dzisiaj rano niestety był już martwy. Co to mogło być?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 nie jestem pewny ale strasznie ma ogromne oczy 0_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 I pleśniawka i wytrzeszcz oczu.. Słabo to wygląda. A od kiedy działa akwarium? Można spróbować z tym Microbe lift Artemiss ale to jest mocno zaawansowane stadium i nie wiem czy ten praparat da sobie z tym radę. Pozdrawiam Sylwia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach