PITER1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2013 Witam jestem na etapie planowania drugiego akwarium ,chcę w nim zrobić komin z boku zewnętrzny z waveboxem Pytanie gdzie lepiej go umiejscowić czy na środku akwarium czy z boku .Akwarium będzie miało 120*60*60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2013 Lepiej zboku żeby nie psuło widoku twojej ciężkiej pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2013 W rogu przy dłuższym boku. Raczej z przodu akwarium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PITER1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Kwiecień 2013 Dzięki akurat tak mi najlepiej pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2013 Dla mnie lepiej obok ale każdy ma inny gust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach