JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2013 Witam Chciałem zapytać jakiej średnicy jest rura odprowadzająca pianę , oraz rura wylewu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2013 No co to nikt nie ma , wiem nikomu nie chce sie zmierzyć . Proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2013 Jeśli umiesz liczyć proporcje to weź wymiary z fotek ze strony producenta i po sprawie... Różnica o 1 czy 2 milimetry nie będzie istotna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Witam @Tomcio Będę musiał tak zrobić , dzieki za podpowiedź . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Zaznacz na zdjęciu co Ci trzeba to zmierzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Witam @S_Y_N_E_KChodzi o śerednice rury odprowadzającej piane do kubka , i to wszystko . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdrianPotocki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 15cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Potwierdzam słowa Adriana, pytałeś jeszcze o jakąś rurę stąd była moja prośba o zaznaczenie na zdjęciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach