Harry 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2013 Witam. Jestem początkującym akwarystą morskim. Kiedyś posiadałem dłuższy czas akwarium słodko wodne (100l.) i chciał bym spróbować swoich sił w akwarystyce morskiej. Zafascynowało mnie akwarium w pracy - 1700 l. i postanowiłem założyć coś swojego. Nie posiadam za duzo miejsca w więc na początek 50l. z czasem po przeprowadzce coś większego lecz chciał bym znać podstawy tej skomplikowanej hodowli. Więc zaczynamy ... Proszę o porady. Dobrze trafiłem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meping 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) Może nas początek obejrzyj filmik: P.S. W ten sposób ujawniam się jako skrytoczytacz... ;-) Edytowane 6 Kwiecień 2013 przez meping Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dcieslik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2013 Przedewszystkim przeglądanij to forum oraz inne, czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj później zadawaj konkretne pytania. Bo teraz to wygląda "chce kupić samochód pomóżcie wybrać" Wiele wątków jest o podobnym litrażu jaki chcesz założyć, przeglądnij je. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2013 W Grajewie masz mistrza nad mistrzami akwarystyki morskiej Andrniewa,napisz do niego na priw spotkacie sie to Ci napewno pomoze w postawieniu 1 solniczki. A to jego akwarium- http://www.zeovit.com/forums/showthread.php?t=19071 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harry 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2013 dcieslik - masz racje trzeba czytać i czytać. Jaro - dzięki za info. Akwarium Andriewa wygląda mistrzowsko. Chciał bym chociaz mieć 1/10 tego akwarium a na początek jedną skałkę i błazenka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2013 PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach