Apofis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2008 Witam Troszkę poczytałem o tej metodzie a mam zamiar na wiosne postawić nowy zbiornik ok. 300 l . Czyli tak potrzebny osprzęt do metody zeovit to odpieniacz ze zwężką venturii , filtr przepływowy do zeolitu ( ok. 1l ) + płyny do prowadzenia. Czy jeszcze coś się stosuje? W tej chwili posiadam akwa 160l.trochę sprzętu uda się przenieść ale nie wszystko. Czy dostanę tak mały filtr na wkład 1l. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2008 Odpieniacz nie musi byc na zwezce:) poza weglem nic wiecej na start nie potrzebujesz:) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apofis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2008 gdzie mógłbym dostać mały reaktor na zeolit tj. 1 litr wkładu? ma ktoś może propozycję ? gdzie szukałem to wszędzie od 2 L się zaczynają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2008 Pogadaj ze Skibą,mam dwa filterki jego produkcji-polecam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach