Skocz do zawartości
pietrucha

Słony zakątek 83L

Rekomendowane odpowiedzi

mnie bardziej się podoba ost. ustawienie, choć jeszcze bym zmieniła konstrukcję z lewej - bo prawa fajna.

te z lewej to bym zrobiła tak - okrągła skałka z dołu zostaje tylko bardziej w prawo, płaski  talerz co jest z tyłu położyłabym na niej pochyle, tak żeby niżej było przy szybie po lewej, wyzej szło do góry po prawej i tę drugą okrągłą co narazie jest u góry, położyłabym na tej pochyłej ale troche bardzie po lewej. Pewnie nie obędzie się bez kleju. Pewnie i tak niezrozumiale to wytłumaczyłam :D

choć nie wiem czy by tak spasowało, bo ze zdjecia ciezko powiedziec czy tak wyjdzie :P

rysunek poglądowy :Phttp://imageshack.us/photo/my-images/707/beztytuuhhtv.png/

Dzięki za rady - puki co na chwilę obecną jest tak jak było wcześniej, lecz talerz (ten z tylnej ścianki) dałem pod spód wysepki. A poza tym wszystko w porządku. Jak na razie tylko zagloniony jest piasek (cały zielono brązowy) no i co dzień czyszczenie szyb - zielony meszek. Swoją drogą to już 29 dzień - czy to normalne, że na szybach tyle tych zielonych glonów (meszek) powstaje ? A co do piasku to może powinienem wpuścić jakąś babkę ?

Pozdrawiam

post-3084-0-11167100-1364851751_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi