Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2014 No jest przepiękna i niesamowicie żywiołowa i towarzyska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2014 Trochę zaniedbane bo ostatnio nie mam dla niego czasu. Aiptasia opanowała całą lewą stronę, ale już brzydal i do pomocy chelmon już opanowują zarazę Moja ulubiona akroporka: Białek: Mój Olinek: Jedna główka Euphylii: Moja Gonioporka: Inna Euphylia: Inna akroporka w towarzystwie Aiptasii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modliszka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2014 Pięknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2014 Dziękuje, choć akwarium trochę zaniedbane poprzez chroniczny brak czasu - ale po nowym roku wezmę się za nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2014 Babeczki ci tak poukładały górki? fajnie to wygląda. Nie masz problemu z piachem w toni? , nie wiem czy mi sie wydaje ale nie widać by coś fruwało masz coś co wyłapuje piach ? Zadowolony jesteś z nich ? Ogolnie to czysto,przestrzennie i piekne tło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach