FoTomek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2013 Hej:) Mam na dolewce pompe aquamedic1500 chodziła ładnie,ale dzis zaczęła chodzic w drugą strone-O co chodzi??????? kręci w drugą strone wiec przełożyłem wezyki i zaworek p.zwrotny-co to może byc-to możliwe???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2013 To taka przypadlosc tych pomp. Dlatego ja trzymam sie od nich z daleka :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoTomek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 ale to juz tak zostanie czy mam rozkrecac i grzebac -co z tym mozna zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 niestety one lubia losowo zmieniac kierunek, pokrec oska ale szczerze ja nie wiem, jak mi 2 razy tak zrobila to ja pogonilem. Na forach masz troche przykladow podobnego dzialania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoTomek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 ok dzis rano wymusiłem jej prace i zaczeła dobrze krecic i nagle zwrot i znowu odwrotnie-jakas masakra-hehe-rozkrece-popatrze ,poruszam posmaruje i zobacze:) dzieki za odpowiedz i pozdrawiam:)) P.S.Może to ja kiedys od Ciebie ją kupiłem-hahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 Watpie :-) jak juz wszystko posmarujesz i oczyscisz to poszukaj innej pompki :-) Serio - ja to przerabialem i sie poddalem ale podobno u niektorych chodza poprawnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 (edytowane) Ja jestem ciekaw co to jest za rodzaj silnika, że robią się takie hocki klocki? Może taki sam problem jak z cyrkulatorami, które startują w różnych kierunkach. Edytowane 10 Marzec 2013 przez Mystik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troll_28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 (edytowane) 12 V ale na cełe nieszczęście prądu zmiennego Edytowane 10 Marzec 2013 przez troll_28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 i to jest wlasnie przyczyna :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach