Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2013 Cześć Szukam informacji o nominalnej wydajności pomp dozujących Grotecha. Jakby miał ktoś taką informację albo mógł zmierzyć u siebie, to będę wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2013 pewnie jak w GHL-ach, 1 ml na sek., czyli 60/min itd.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2013 Z tego co pamietam 66 lub 72ml/min ale na pewno nie 60 bo musialem w sterowniku robic przelicznik dla pompek grotechowskich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2013 Ok. Wielkie dzięki. Obie odpowiedzi mnie satysfakcjonują, bo chodziło mi o rząd wielkości. Czy 100ml będzie pompowane 100minut czy 1,5 minuty. Dziękuję jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2013 I jeszcze odpowiedź z Grotecha: die einzelnen Pumpen fördern 40ml/min. Myślę, że nie trzeba tłumaczyć Już pomijając szczegóły, to rząd wielkości jest ustalony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2013 o patrz, przepraszam fakt to w druga strone :-) ja mialem przelicznik do militra 1,49 a nie 0,xx :_) Moj blad sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2013 Spoko. Te informacje też nie było łatwo od nich wyciągnąć, ale wspomniałem Grunwald i wymiękli Generalnie wszyscy producenci pomp dozujących (z wyjątkiem naszego rodzimego) stosują pompy o podobnej wydajności. I to chciałem ustalić. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2013 U mnie leza ze 3 na serwisie ale nie mialem chwili aby ci dokladnie zmierzyc :-) wyszlo mi tylko z przelicznika ale podalem ci odwrotnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach