GFR 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2013 Warmińsko-Mazurki Klub Akwarystów "Bocja" serdecznie zaprasza na otwarte spotkanie pt. "Akwarium morskie od A do Z" z Panem Pawłem Szewczakiem - niekwestionowanym autorytetem w dziedzinie akwarystyki morskiej i słodkowodnej w naszym kraju. Miejsce: Spichlerz MOK w Olsztynie, ul. Piastowska 3. Termin: 24 luty 2013r. (niedziela) godz. 12:00 Uwaga:Wstęp wolny. Prosimy o zgłaszanie chęci przybycia na spotkanie mailem na adres klubbocja@gmail.com wystarczy imię, nazwisko lub nick z forum. Na zgłoszenia czekamy do piątku 22 lutego. Udział w spotkaniu można potwierdzić również wpisem w tym temacie. P.S> Przepraszam że tak z pierwszym postem od razu ogłoszenie ale mam nadzieję że uda nam się dotrzeć do maksymalnej ilości osób "posolonych i nie tylko" w regionie a może i dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2013 Przecież pan Paweł ostatnio krewetkami się zajmował. Teraz znowu wrócił do morszczyny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArekF 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2013 ja + dwóch olsztyńskich morszczaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GFR 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2013 Miło, zapraszamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GFR 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2013 Witam, Z przyczyn losowych nasz Gość nie będzie mógł dotrzeć na spotkanie. Niezależnie od zdarzeń losowych postanowiliśmy spotkać się w tym samym miejscu i czasie. Będzie okazja do rozmowy na wszelkie tematy związane z akwarystyką przy kawie i czymś słodkim. Przepraszamy za zaistniałą sytuację w imieniu własnym i Pawła. Pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach