nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2013 Mam pytanie o wargatka Labroides dimidiatus (czyli tzw. doktorka zdaje się) a dokładnie o głosy za i przeciw trzymaniu tej rybki w kontekście dostępności naturalnego pokarmu, towarzyskości, podgryzanizu koralowców i małż itp idt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2013 Mi się wydaje,że to podstawowy punkt w każdym akwarium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2013 Przez 5 lat mam i bezproblemowe. 2 mi wyskoczyły. Szybko pływają. Jedzą też większoć mrożonek i skubią skałę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2013 (edytowane) Zaczepiają tridacny? Edytowane 10 Luty 2013 przez nanorafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2013 Zaczepiają tridacny? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) zależy jaki gatunek! najczesciej doktorek podstawowy nic nie szkodzi nikomu ale jest wersja też sprzedawana w sklepach z żółtą domieszką na ciele tego nie kupuj wredna odmiana i nawet miałem z nim problem bo dziobał tridacne także jak kupować doktorka to przyjrzeć się bez żółtych wstawek Edytowane 11 Luty 2013 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2013 Jak wpuściłem magnificę to mój doktorek obgryzł jej wszystkie płetwy,ale rybka się pozbierała i w końcu się skumplowali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach