adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Witam, mam problem z zielonymi takimi jak krzaczki miękkimi glonami. Może ktoś wie co to jest i jak z tym cholerstwem walczyć ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Mg UP !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Ale poczytaj trochę do jakiego poziomu podnieść.Ja teraz nie pamiętam a nie chcę żebyś uwalił baniak dzięki mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Niby powinno być 1350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Ale nie pamiętam górnej granicy (bezpiecznej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 no wszyscy mówią że między 1250-1350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Chodzi mi o taki poziom gdzie glony padają,teraz nie chcę strzelać ale coś około 1800 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 hmm tego to nie wiem ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Jak długo zbiornik działa,bo może to dojżewanie jeszcze i za jakis czas same zejdą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 to byla sucha skala ?? ))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 Nie, żywa była Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 No zbiornik działa 4 tygodnie dopiero . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2013 I wszystko jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach