Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o identyfikację tej dziwoty gąbczastej jak i o podpowiedź dlaczego mam tak dużo glonów widocznych na zdjęciu,jak mogę się ich pozbyć?Dziękuję z góry:) post-2983-0-16120700-1359552513_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To gabka Sycon,a to czerwone to sinice,na temat zwalczania bylo tu i na innych forach pisane nie raz,tazke info znajdziesz bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję,bałam się,że to coś złego,mam tego mnóstwo.

To gabka Sycon,a to czerwone to sinice,na temat zwalczania bylo tu i na innych forach pisane nie raz,tazke info znajdziesz bez problemu.

ajjjjjj jedną miałam tak wielką jak duży paluch...i ją....ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sinica...jak ja grzebałam w necie,pisałam różnie,glony czerwone i nic nie znalazłam,a tu 3 sekundy i już wszystko wiem :) DZIĘKUJĘ!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam i sory że podczepiłem się pod ciebie ale mam pytanie dostałem skałę z gratisem ale ten gratis jest taki wygląda jak tarantula jest tak samo owłosiony kolor bardzo jaskrawo żółty jest agresywny i prawdopodobnie wyciął mi małe ślimaki jak próbuje czymś się zbliżyć do otworu w skale to atakuje dużego ślimaka jak się zbliżył to wyskoczył ze skały ukuł ze 4x i się schował do skały ślimak oczywiście zdechł i go musiałem wywalić ciężko zrobić fote bo bardzo płochliwy pomocy !!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez foty to szukaj tylko na reeflex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi