zzozzola 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2013 Proszę o identyfikację tej dziwoty gąbczastej jak i o podpowiedź dlaczego mam tak dużo glonów widocznych na zdjęciu,jak mogę się ich pozbyć?Dziękuję z góry:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleble 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2013 http://pl.reeflex.net/tiere/2215_Sycon_sp.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2013 To gabka Sycon,a to czerwone to sinice,na temat zwalczania bylo tu i na innych forach pisane nie raz,tazke info znajdziesz bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zzozzola 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2013 http://pl.reeflex.ne...15_Sycon_sp.htm Dziękuję,bałam się,że to coś złego,mam tego mnóstwo. To gabka Sycon,a to czerwone to sinice,na temat zwalczania bylo tu i na innych forach pisane nie raz,tazke info znajdziesz bez problemu. ajjjjjj jedną miałam tak wielką jak duży paluch...i ją....ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj To gabka Sycon,a to czerwone to sinice,na temat zwalczania bylo tu i na innych forach pisane nie raz,tazke info znajdziesz bez problemu. Sinica...jak ja grzebałam w necie,pisałam różnie,glony czerwone i nic nie znalazłam,a tu 3 sekundy i już wszystko wiem DZIĘKUJĘ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam3636 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2013 witam i sory że podczepiłem się pod ciebie ale mam pytanie dostałem skałę z gratisem ale ten gratis jest taki wygląda jak tarantula jest tak samo owłosiony kolor bardzo jaskrawo żółty jest agresywny i prawdopodobnie wyciął mi małe ślimaki jak próbuje czymś się zbliżyć do otworu w skale to atakuje dużego ślimaka jak się zbliżył to wyskoczył ze skały ukuł ze 4x i się schował do skały ślimak oczywiście zdechł i go musiałem wywalić ciężko zrobić fote bo bardzo płochliwy pomocy !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2013 Bez foty to szukaj tylko na reeflex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach