sivczenko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2013 Witam serdecznie, jak w temacie jak okleić,zrobić zamaskować komin na niebiesko ?? A dlatego ponieważ mam tło oklejone niebieską okleiną tak więc nie może być inaczej dajcie jakieś ciekawe propozycje, pomysły. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2013 zainstalowac niebieska plexi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2013 a gdzie taką plexe można nabyć ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2013 Np. w Castoramie, albo na allegro jeśli z Casto jest problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2013 a tak wogole jak komin i tlo zarosna to przeciez niebieskiego nie bedzie widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2013 U mnie pzez 3 lata całe ni zarosło:) A miałem ze spienionego niebieskiego pcv na silikon przyklejone a tak wogole jak komin i tlo zarosna to przeciez niebieskiego nie bedzie widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2013 no właśnie tez myślałem o pcv spienionym i chyba tak zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach