Skocz do zawartości
mariuszduch

Tunze 7096 Spolszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam Mariusz,że ratowałeś mnie takim plikiem kiedyś,nawet dwa razy.Teraz mam nowego laptopka i znów nie mam.Poprosiłbym jeszcze o instrukcję korzystania z tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wypas :). Akurat jestem po bojach z tym urządzeniem. A może jeszcze jakieś updaty do samego softu ;) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nowego laptopa i nie umiem zainstalować z oryginalnej płyty oprogramowania do Tunze,w czym może być problem ? Pisze,że jakiegoś pliku brakuje.Próbowałem też z strony Tunze,ale to samo.

post-538-0-97915300-1359237081_thumb.jpg

Edytowane przez inmar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adobe reader masz zainstalowany?

Edytowane przez jaro37

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nowego laptopa i nie umiem zainstalować z oryginalnej płyty oprogramowania do Tunze,w czym może być problem ? Pisze,że jakiegoś pliku brakuje.Próbowałem też z strony Tunze,ale to samo.

Marek w systemach po wyżej visty inaczej to działa

PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam win7,nanorafa próbowałem z tymi linkami,ale nic z tego a jeden nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem rozpakować z pulpitu i nic,na kompie mam tylko jedno konto jako administrator.Nanorafa,nie wiem jak ma mi pomóc ostatni link bo jestem zielony w tych sprawach a tam się trzeba chyba zarejestrować.

Problem jest głębszy,muszę zrobić formata,sprawdzał mi zdalnie kolega i nic nie wskórał.System jest jeszcze "marketowy" z wszystkimi śmieciami jakie instalują.

Edytowane przez inmar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi o program System Repair Engineer. W kilku wpisach na necie znalazłem informacje, że to może (nie musi) pomóc. Tak przy okazji masz jakiś program antywirusowy?

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/narzedzia_systemowe/System_Repair_Engineer.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inmar prawym na pliku exe i uruchom jako administrator. A jak nie ruszy to: prawy na exe właściwości/Zgodność/ i zaznacz uruchom ten program w trybie zgodności, z listy wybierz win xp sp3, potem zastosuj i ok. I znowu próbujesz uruchamiając to jako admin przez prawy i uruchom jako... A i najważniejszy z microshitu musisz dociągnąć brakujące biblioteki:P

Edytowane przez snajpa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi