mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2013 Dzięki uprzejmości Leszka zamieszczam link do pliku spolszczającego soft na Pc do kontrolera Tunze 7096 Pozdrawiam Mariusz http://aqualed.pl/ftp/Tunze7096.lang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2013 Pamiętam Mariusz,że ratowałeś mnie takim plikiem kiedyś,nawet dwa razy.Teraz mam nowego laptopka i znów nie mam.Poprosiłbym jeszcze o instrukcję korzystania z tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2013 Marku chodzi ci o sposób spolszczenia ? Czy instrukcję do kontrolera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2013 Ale wypas . Akurat jestem po bojach z tym urządzeniem. A może jeszcze jakieś updaty do samego softu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2013 Ostatni nowy dostępny jest na stronie tunze.Podejrzewam że już ostatni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 (edytowane) Mam nowego laptopa i nie umiem zainstalować z oryginalnej płyty oprogramowania do Tunze,w czym może być problem ? Pisze,że jakiegoś pliku brakuje.Próbowałem też z strony Tunze,ale to samo. Edytowane 26 Styczeń 2013 przez inmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 (edytowane) Adobe reader masz zainstalowany? Edytowane 26 Styczeń 2013 przez jaro37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Marek, wujek google cię kocha i może sprawi że to zadziała: http://forum.dobreprogramy.pl/nie-mozna-znalezc-aparatu-skryptow-t239145.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Mam nowego laptopa i nie umiem zainstalować z oryginalnej płyty oprogramowania do Tunze,w czym może być problem ? Pisze,że jakiegoś pliku brakuje.Próbowałem też z strony Tunze,ale to samo. Marek w systemach po wyżej visty inaczej to działa PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Mam win7,nanorafa próbowałem z tymi linkami,ale nic z tego a jeden nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Maruś o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Nie chce się zainstalować program. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Spróbuj jako administrator ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 No to może to: http://kafejo.pl/Thread-brak-aparatu-skrypt-w-dla-plik-w-o-rozszerzeniu-vbs-w-windows-7-2108 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2013 (edytowane) Próbowałem rozpakować z pulpitu i nic,na kompie mam tylko jedno konto jako administrator.Nanorafa,nie wiem jak ma mi pomóc ostatni link bo jestem zielony w tych sprawach a tam się trzeba chyba zarejestrować. Problem jest głębszy,muszę zrobić formata,sprawdzał mi zdalnie kolega i nic nie wskórał.System jest jeszcze "marketowy" z wszystkimi śmieciami jakie instalują. Edytowane 27 Styczeń 2013 przez inmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2013 Chodziło mi o program System Repair Engineer. W kilku wpisach na necie znalazłem informacje, że to może (nie musi) pomóc. Tak przy okazji masz jakiś program antywirusowy? http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/narzedzia_systemowe/System_Repair_Engineer.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2013 (edytowane) Inmar prawym na pliku exe i uruchom jako administrator. A jak nie ruszy to: prawy na exe właściwości/Zgodność/ i zaznacz uruchom ten program w trybie zgodności, z listy wybierz win xp sp3, potem zastosuj i ok. I znowu próbujesz uruchamiając to jako admin przez prawy i uruchom jako... A i najważniejszy z microshitu musisz dociągnąć brakujące biblioteki:P Edytowane 27 Styczeń 2013 przez snajpa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach