nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Jak to dziadostwo - Tunze Mulicontroller 7096 - zmusić do połączenia się z komputerem, a właściwie jak zmusić do tego komputer? Komunikat błędu to oczywiście "no unit found". W ramach walki dotychczas ściągnąłem nową wersję softu ze strony tunze i zmieniłem port na COM2, wyłączyłem wi-fi, a system to stary poczciwy XP... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Przyjdz do mnie to Ci go zaprogramuje,moj dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Ja myślę że to jest akurat skopany kontroler, albo po prosu skopał się w czasie updatu, co jest ,jak już się zorientowałem w sieci, super częstym zjawiskiem. Swoją drogą jak można brać takie ciężkie pieniądze za tak niedopracowany piece of crap, to czyste złodziejstwo. Pozostaje chyba tylko wymiana i modlitwa żeby nowy zachowywał się lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Też mam taki problem ale jest wyjście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Weź ten kontroler jak będziesz jechał do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach