Maksym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2013 Witam jestem tutaj nowy, chciałbym zamienić swoje 540 litrowe malawi na słoną wodę. A teraz moje pierwsze pytanie z wielu ,czy świetlówki hagen life glo bedą się nadawały do akwarium o wysokości 50 cm ? Zamierzam trzymać tylko korale miekkie i półmiekkie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2013 Chcesz przerobić malaiw na morskie? Jak masz komin i akwa to wywal reszte i będzie git. Ew przerób sump i możesz go zachować. Cała reszta się nie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2013 Witamy Te świetlówki już posiadasz ? Jeśli nie to proponuje poszukać coś z Ati blue plus itp . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2013 Jeszcze nie kupiłem tych świetlówek hagena. A ile musiał bym zastosować tych T5 na moje akwa? 180x60x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2013 Zakłada się ogólnie 1w/l. Ale przy mieksasch i lps możesz sobie pozwolić na 0,5 / l czylili lacznie okolo 260 wat a ze swietlowki zapewne by sie przydały 80 wat wiec proponuje łacznie 320 wat i będzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2013 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach