snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 Szczęśliwego i posolonego Nowego Roku :_P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 noooo i taką rybkę to ja rozumię ;] Najlepszego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 Rybka lubi pływać, więc wszystkiego dobrego w nowym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 I Wam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 Zaraz wypadam na imprezkę,jutro proszę głośno nie stukać w klawiaturę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 ja Sylwestra spedzam z rybkami i lubą Duzo radosci w Nowym Roku dla Posolonych i Waszych rodzin pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 Posolonego Nowego Roku!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amfiprion 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2012 Ja też spędzam sylwestra przed akwarium. Dostaną dziś wypasioną wyżerkę Szczęsliwego Nowego Roku.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2013 Kurna,dziś obiad przespałem i kaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2013 Wszystkiego dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach