sivczenko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2012 Witam serdecznie, czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć na temat tego odpieniacza?? Niby jest do 300 l a producent daje do 500l niska cena no i parametry nie najgorsze ale to tylko moje zdanie. Proszę napiszcie coś bo nie wiem czy kupować a ja będę miał 290 litrów.Dzięki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2012 Daruj sobie,to badziew nie odpieniacz,firma nawet nie podaje ilosci pobieranego powietrza. Ale biorąc pod uwage cienka rurke w kubku napewno pobiera go mało. Na twoje akwarium poszukaj uzywanego Delteca APF/AP 600 lub H&S,ewentualnie gadaj z sebastkiem zrobi ci DIY odpieniek na porzadnej pompie Tunze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2012 Gdybyś był zainteresowany mam APF 600 na tunze 9410 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2012 Dane techniczne: Moc: 20W Qmax: 1400l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2012 Przynajmniej nie kłamie jak inne firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach