mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 Adam Słodowy z gwoździa zrobi samolot gotowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Hmm trzepanie prądem to jakieś częste dla solniczek? Szczerze mówiąc nigdy mnie jeszcze nie trzepnelo przy akwarium a wsadzam do niego łapy od kilku ładnych lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 (edytowane) Ja codziennie odczuwam dreszcze...jak otwieram rano oczy Serio jak miałem koralie to trzepało mnie,oprawy bryzgoszczelne też miały przebicie.Nie wiem co teraz ale jak włożę skaleczoną łapę czuć leciutkie telepanie.Nie mogę tego namierzyć. Edytowane 9 Styczeń 2013 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Hmm trzepanie prądem to jakieś częste dla solniczek? Szczerze mówiąc nigdy mnie jeszcze nie trzepnelo przy akwarium a wsadzam do niego łapy od kilku ładnych lat Musisz mieć coś zje...ne w zbiorniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Marek wyjaśnij mi to zjawisko u mnie.Wyłączałem wszystko po kolei i cały czas coś kopało leciutko ale było.Po odłączeniu wszystkiego 0 Kiedyś jakiś ktoś powiedział mi że mam kiepską instalację i tu jest problem.Blok 35 letni , instalacja aluminiowa bez bolca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Ja mam nową instalacje i kopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Marek, nie lej wiecej wódy )), mnie po pol litry tez zaczyna kopac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Ja poprostu wrażliwy jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Ja mam nową instalacje i kopie Jakieś sugestie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 odrazu mi sie przypomina sccena z Klosa jak rozmawiali z Brunerem o tym jak to Bruner jest wrazliwy i nie znosi widoku bitego czlowieka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Może przedłużacz bez uziemnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Wy obaj coś piliście ? A może uziemienie podłączyć do kaloryfera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 moze masz w baniaku 2 cyrkulatory z 2 roznymi metalowymi trzpieniami i po prostu jest jakas elektrometaloza ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Wy obaj coś piliście ? A może uziemienie podłączyć do kaloryfera Do kaloryfera powiadasz ..hmm ...tylko co na to sąsiedzi powiedzą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Cóż...Panie władzo to nie ja Na poważnie dobra rada by się przydała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Tak na poważnie to kopała pompka do dolewki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach