BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Myślę że warto przeczytać. http://reefkeeping.com/joomla/index.php/translations Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 ale co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nachwile 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Wszystko, wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 No jak co? Jakie państwo ma jaką flagę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Chodź by i to tylko kliknij na flagę Polski Dlugoterminowe rozwazania o udanym akwarium rafowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Myślę że warto przeczytać. http://reefkeeping.c...hp/translations Pewnie że warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 chwalic Boga te artykuly wisza juz tam z 8 lat a o mycobacterium marineum Krzysiek Tryc mowil na sympozjum akwarystyki morskiej chyba w inowroclawiu w 2004 roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 I myślisz że w kwestii zasiedlania akwariów przeterminowały się ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Roman piękno tkwi w prostocie. Pamiętasz jak było w czerwcu na parapetówce akwarium: - o mam szczępkę to ci przywiozę i tak zebrałem w baniaku około 30 gatunków :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 I myślisz że w kwestii zasiedlania akwariów przeterminowały się ? :no:/> absolutnie nie, ale sadze, ze wiedze powinno sie czerpac nie tylko z grup dyskusyjnych ale przede wszystkim z takich wlasnie opracowan i wstyd sie przyznawac, ze sie tego nie czytalo. ale latwiej wpasc na grupe i w 10 minut zarzadac wszystkich informacji a juz jutro byc specjalista czy tez licencjatem ))) znak czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 Apropo, stosujecie jakieś środki ostrożności wsadzając lapy do swojego akwa? Rekawiczki itp żeby nic was nie zraniło/pokaleczyło/poparzyło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 Apropo, stosujecie jakieś środki ostrożności wsadzając lapy do swojego akwa? Rekawiczki itp żeby nic was nie zraniło/pokaleczyło/poparzyło? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 Ja kiedyś raz założyłem taką chirurgiczną rękawiczkę..... ostatni raz Mam też taką z jakiegoś materiału z jakby srebrną nicią.Do doszorowania szyb w kiepskich miejscach super ale bardzo rzadko jej używam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 No ja to tylko cykora mam ...prądu - z racji hobby wiem jakie to mile uczucie. Zanim łapy wsadzę do wody to jest zawsze i bez wyjątków power-off. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 Loccutus to sobie uziemienie kup Vertexa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 jasne - na łeb jeszcze od nadmiaru kasy nie upadłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 Lechu sam pewnie już sobie zrobił uziemienie AQUALED lepsze od vertexa Ja tam lubię jak czasami mnie telepnie krew szybciej krąży no i .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2013 No nie wiem czy zrobil, ja nie mialem dojscia do tytanowych koncowek z zarobionym kablem. ale moz etak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach