DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Jeśli ktoś by coś potrzebował narysować czy zrobić jakiś projekt w Corelu to chętnie służę pomocą. Chyba dam Ci zarobic mam pare pomyslow ale Cierpie na chroniczny brak czasu wiec jak masz czas i checi to dojdziemy do porozumienia ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Chyba dam Ci zarobic mam pare pomyslow ale Cierpie na chroniczny brak czasu wiec jak masz czas i checi to dojdziemy do porozumienia ..... Darku mam czasu pod dostatkiem:D i nie mam zamiaru na Tobie zarabiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Darku mam czasu pod dostatkiem:D i nie mam zamiaru na Tobie zarabiać No i gitara za godzine bede w domu to Ci wysle zdjecia tego co potrzebuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 NP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 (edytowane) witam chcę zrobić wierzch do mojej lampy z plexi,żeby wyglądało w miarę estetycznie chciałem zrobić to w specjalistycznej firmie,niestety trzeba dostarczyć rysunek w odpowiednim formacie,ja niestety w tych sprawach jestem ciemny jak tabaka w rogu czy znalazłby się ktoś chętny kto by to mógłby to narysować chodzi o wrysowanie otworów na dwa wentylatory 120 na prostokątnym kawałku Edytowane 12 Maj 2013 przez markus892 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ktomek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 Jaki format? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 nooo,taki do maszynki do wycinania ,żartuję z tego co pamiętam to gość wspominał o corelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 Daj na pw wymiary jutro Ci narysuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2013 ponawiam prośbę o rysuneczek(chyba w corelu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2013 Zerknij do załącznika i podaj wymiary A B C D.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2013 A-126mm B-971mm C-270mm D-270mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2013 Corela nie mam ale Corel plik DWG otworzy. Może być problem z "niedomkniętymi krzywymi" ale to już powinni sobie w chłopaki poradzić... http://aqualed.pl/ftp/DWG/126_971_270.DWG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2013 (edytowane) dzięki rozumiem,że wystarczy dać im ten pliczek? czy otworki na śruby,z rysunku są usunięte,bo są mi nie potrzebne? mam do narysowania jeszcze boki ,chodzi o prostokąty ze ściętymi górnymi rogami Edytowane 24 Czerwiec 2013 przez markus892 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2013 otworki na śruby są usunięte. Daj im ten plik i zobaczymy co powiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2013 ok A da radę coś wyskrobać z tymi bokami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2013 pewnie tak, ale nie bardzo kumam o co chodzi z tymi bokami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2013 / \ I. I może śmieszne,ale o coś takiego chodzi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesztom 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2013 Hej Ponieważ jestem na etapie projektowania obudowy wydaje mi się że Markus chce otrzymać formatki do sklejenia obudowy do lampy. Załączyliście góre lampy a on jeszcze potrzebuje 4 boki. Nie wspomina nić o osłonie od spodu ale może i taki rysunek mu się przyda. Mam nadzieję że coś się wyjaśniło. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach