jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Zamiast ABC Grotecha proponuje Xtra + B-Balance K-Z,sa to mikroelementy specjalnie dla sps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Dzięki za radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Tu masz fotki jak zmienia sie acra po przejsciu ze zwyklych micro na K-Z http://www.korallen-zucht.de/en/home/acropora/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Rożnica niesamowita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Coś mi to na reklamę KZ wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Raczej nie posądzam kolegi o takie intencje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Mówię o odnośniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Filmik z dzisiaj , z już działającą Tunze 6095: Akwarium 27.12.12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 I się buja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Buja się ładnie, tylko co tak tam pusto?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Piotrek, bo to dopiero początek działalności akwarium więc na spsy jeszcze przyjdzie czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Wiem, to tylko tak żeby Cie podrażnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Wycięcia w szkle możesz się bać jeśli zostało zrobione partacko, jeśli ktos najpierw wywiercił otwór, a potem do niego pociągnął nożem, i do tego masz to wszystko wzmocnione dobrze przyklejonym kominem to ryzyka praktycznie nie ma a powiedz mi, dlaczego sito dałes na dodatkowej mufce a nie bezpośrednio w śrubunek? Nie zaciąga Ci tamtędy powietrza? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Akwa robił ktoś z doświadczeniem, więc chcę wierzyć,że zrobił to jak należy, mocno mnie nastraszyliście tą mozliwością pęknięcia akwarium Czemu sito dałem na mufce ?? dobre pytanie, chyba z przyzwyczajenia, bo zawsze tak to robię powietrza żadnego nigdzie tam nie zaciąga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Jeśli ktoś to robił nie po raz pierwszy to nie trzęś spodniami, nie ma potrzeby, u mnie taki komin w baniaku 170x80x30 jest już trzeci rok i nic sie nie stało Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2012 Tego się będę trzymał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2012 Dzisiaj nastąpiła mała zmiana w setupie akwarium. Ponieważ jedynym głośnym elementem całej układanki była obiegówka New Jet 2300 dzisiaj wymieniłem ja na nową pompę Aquamedica Eco Runner 2700. Efekt jest taki,że wreszcie nastała cisza, po zamknięciu szafki słychać praktycznie tylko chlupot wody, nowa pompa jest naprawdę bardzo cicha, aż się zdziwiłem szczerze mówiąc, bo jakoś specjalnie nie cenię wyrobów tej firmy,ale te pompy im się udały, szkoda tylko ,że są dość drogie. Pompa moim zdaniem nieco cichsza niż Tunze 1073.020 ,ale za to dużo bardziej wydajna. Zmieniłem też wąż na silikonowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2013 Mleko w akwarium się skończyło po wrzuceniu piasku, więc mała aktualizacja. Baniak z piaskiem: Tradycyjnie filmik: Akwarium 05.01.13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach