joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Znikł, a miał fajne koralowce, wiecie co może się stało? Miał jakiś sklep, stronę www ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Niestety szmitd dostal ban-a . Mam kilka informacji ze otrzymal kase a towaru nie wyslal. I nie odbiera tefonu. Konto na allegro rownierz zostalo zablokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 dzięki za informację, no szkoda, że się tak zadziało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 (edytowane) Mam kilka informacji ze otrzymal kase a towaru nie wyslal. bardzo pomaga w takim wypadku wizyta na lokalnym komisariacie Edytowane 16 Grudzień 2012 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 (edytowane) Czekam na przesylke od niego,ale odpisal mi ze jest w Niemczech po nowe korale,kedy wróci nie wiem. Jak by co posiadam jego pelne dane z adresem włącznie. Edytowane 16 Grudzień 2012 przez jaro37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Z tego co wiem sprawa została zgłoszona na policję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdrianPotocki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 he he jednak mam nosa do "cwaniaków"... P.S z tego co słyszałem sprawa jest dużo grubsza niż robienie w konia kupujacych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Dzwonilem,nie odbiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Z moich informacji tu jeszcze można znaleźć Pana szmidt-a https://www.facebook.com/pages/ExtremeCorals/137683832948693?ref=ts&fref=ts zle napisalem , chodzi o opis uzytkownika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Na drugim forum dostał bana za podejrzenia o przemyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 No to grubo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 jaro37 nie chce Cię martwić i życzę Ci aby sprawa się nie skończyła tak jak u mnie, ale ja niestety swoich korali i ukwiała na oczy nie widziałem, jedyne co, to były telefony z pogróżkami i prowokacyjne maile. A co do spisanego przez Ciebie adresu to niestety ale ja posiadam już trzy jego adresy i jedyne co jest pewne to to, że mieszka w Krakowie, bo sprawa zgłoszona przeze mnie na policji została skierowana również na odpowiedni komisariat w Krakowie, mnie naciął na niecałe 400 zł, z tego co wiem na "innym forum" naciągnął co najmniej jedną osobę na większą kasę. Na profilu podanym w linku przez snakecharner'a można przeczytać wpis z dnia 25 października w którym wydaje mi się, że właściciel firmy opisuje jak szmitd również jego oszukał. Ostrzegam również, że człowiek ten lubi podszywać się za kobietę, na allegro stara się dalej sprzedawać korale podpisując się jako kobieta, również na sąsiednim forum w ten sposób oszukał innego użytkownika. Pozdrawiam Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 Wczesniej kupowalem korale od niego i wysylka dochodzila do skutku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2012 ja też raz kupiłem i wszystko było ok, ale jak zrobiłem większe zamówienie to niestety towaru nie zobaczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2012 heheheh następny kubuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2012 Odezwal sie dzisiaj,jutro wysyla mi korale,wrócił dopiero z Niemiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2012 Odezwij się jak dojdą korale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2012 Romawilem dzisiaj ze Szmidtem i prosze zeby osoby ktore nie dostaly korali za ktore zaplacili odezwaly sie do niego na telefon. nr.moge podac na priv jak ktos nie ma. Szczepki doszly,takze ja jestem usatysfakcjonowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach