sebastian77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 Jak wspominałem jakiś czas temu przeskok z 90x90x70 na 220x100x80 i ruszył zbiornik 1760l 230kg skały obieg 1x8000lh newjet obieg 1x6000lh qase cyrkulacja 2x12000 lh tuze cyrkulacja 4x hydor 4000lh oświetlenie 3x 150w 14000k blv oświetlenie 16x39w t5 więcej szczegółów następnym razem ,a teraz kilka fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 Piknie Panie piknie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 Dobrze się zapowiada,trzymam kciuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 spory baniak jak dla asteriny )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 Jakie plany co do obsady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alghar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 Bardzo fajnie , jak grubość szyby ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2012 spory baniak jak dla asteriny )) O tym samym pomyślałem, ale ponoć szybko się rozmnaża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Kawal szkla,ale zarniki 150w przy 80cm wysokosci to pomyłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebastian77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Jakie plany co do obsady? co do obsady jestem w trkcie napewno przeniose obsade z poprzedniego . O tym samym pomyślałem, ale ponoć szybko się rozmnaża pierwsze oznaki życia coś się zaczyna dziać Bardzo fajnie , jak grubość szyby ? szyba 15mm float morze bym zrobił opti ale zbiornik ma raptem 2lata i szkoda było burzyć ścian by wymieniać baniak obok stoi 560 12mm opti i tragedii niewidać Kawal szkla,ale zarniki 150w przy 80cm wysokosci to pomyłka. niewiem czy pomyłka ,miałem take oprwy to zamontowałem czas pokaże no niestety trzeba się na własnych błędach uczyć bo inaczej jaja wychodzą niewiem czy pomyłka ,miałem take oprwy to zamontowałem czas pokaże no niestety trzeba się na własnych błędach uczyć bo inaczej jaja wychodzą w razie czego mam jeszcze dwie oprawy po 150 z holendra zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Przy tych gabarytach to powinienes miec zarniki 400w na lumenarcach,to wtedy by to mialo rece i nogi. Bo przy tych 150w to z sps nie poszalejesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Echindorus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2012 Zbiorniczek fajniuchny.....piękne wymiary......poza tym masz trochę dużo tej skały w baniaku...jak ci korale podrosną, to mało miejsca dla rybek zostanie he he. Co do światla, to myślę, że przy tej wysokości akwarium 3*250W dla miękasów, to minimum. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebastian77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2012 w kostce 90x90x70 bez hqi wszystko rosło na t5 tutaj też jakoś to ogarniemy zmienić zawsze można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach