bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2012 Witam czy ktoś na forum buduje akwaria na wymiar op white i float Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2012 Cześć, A co cię interesuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2012 (edytowane) Kostka 2x op white i 2xfloat 70x70x50cm Edytowane 2 Grudzień 2012 przez bartoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 No tak, tylko wysyłka lub dowóz do Warszawy przedrożyłyby sprawę. Ale poszukaj firmy Skorpion z Poznania - są na allegro, więc chyba wysyłają. Robią bardzo przyzwoite akwaria na zamówienie w bardzo dobrych cenach - akwaria z OW są u nich znacznie tańsze niż u konkurencji. Pozdrawiam T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 Co jak co ale Skorpiona to ja bym omijał szerokim łukiem, a wysyłka do Warszawy to jak dla mnie koszt 60zl Z jakiej grubosći szkła am to być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 Tez nie polecam skorpiona, poza tym w stolicy masz kilka firm które robią akwaria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 Na naszym forum jest kolega Juras który robi akwaria na wymiar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 Wysyłka kurierem na palecie i z ubezpieczeniem 60 zł ?????? WOW A poza tym ja mam od skorpiona i jest wykonane lepiej niż w AM. Termin realizacji miał być 7 dni a po 3 było gotowe, cena 1/3 ceny AM. Wszystko zrobione tak jak sobie życzyłem. No ale ja mam ich pod nosem i zamawiałem i odbierałem bezpośrednio na miejscu. Pozdrawiam T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 Ja tez nie polecał bym skorpiona, jesli nie jestes na miejscu,bo z wysyłką robia takie rozne dziwne akcjie ze...chociaz jedno z akwarii mam od nich i jestem zadowolony ,ale ta koszmarna wysyłka....jest cała masa firm wójek google twoim przyjacielem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2012 Tofik też klei. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach