dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 spartolił mi się zasilacz do tunziaka 6055. Są jakieś zamienniki? Jak tak to prosiłbym o linka. Nie uśmiecha mi się wywalać kasę na nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) Kup uniwersalny do laptopow. Tylko od Tunziaka zostaw koncowke bo ten laptopowy moze nie miec takiej. Edytowane 11 Listopad 2012 przez jaro37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 @jaro37, taki będzie dobry? http://allegro.pl/hama-zasilacz-do-laptopa-uniwersalny-70w-regulacja-i2721701274.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 idealny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pante 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2012 Zanieś do sprytnego elektronika i Ci naprawi. W zasilaczach Tunze lecą kondensatory. Koszt naprawy 30 pln. W Krakowie można je naprawić w jmzelektronik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2012 (edytowane) Potwierdzam słowa Pante, można to szybko naprawić. Jak coś możesz podrzucić mój sąsiad się tym zajmie(naprawił mi już z 5 szt.) Edytowane 17 Listopad 2012 przez S_Y_N_E_K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2012 dzięki @jaro37, no i dzięki @Pante i @S_Y_N_E_K - już kupiłem zasilacz, jutro odwiedzę akwarium i podłącze pompkę - dam znać czy działa:) p.s. widzę Dominik że sklep otwarłeś - gratulacje:) Kiedy życie jakieś kupić będzie można? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2012 u mnie wyraznie trafo poszlo,bo widac bylo ze przyjarane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2012 zasilacz działa enegancko - dzięki raz jeszcze za pomoc @jaro37. Jak miałbym naprawiać za 30zł, to lepiej kupić za 36zł nowy i problem z głowy - każdemu śmiało polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach