bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2012 (edytowane) Hej wielu z was ma już akwaria, ale jakje ustawienie skały jest dla was najlepsze,najbardziej praktyczne i najładniejsze. Na stronkach są przykłady napiszcie na kturej karcie i stronie jest najlepsze Aquascaping, Show your Skills... - Page 17 - Reef Central Online Community [Anonymoused] Fajnie zajmuje czas. Edytowane 10 Listopad 2012 przez bartoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzaczek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2012 "ktura" karta by ci odpowiadała chyba 55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_1970 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2012 Czy kol. Bartoszek sie juz zastanawiał co powie swojemu pracodawcy jak napisze mu tak kilka słów? Pracodawcy nie patrzą na takie kwity jak jakas dysleksja czy inne takie. Za moich czasów, jak sie nie umiało napisać poprawnie kilku słów, to dostawało sie ekstra zadanie domowe np co tydzien 5 stron ze slownika ortograficznego na pamięć. I sie tak dlugo cwiczylo az sie czlowiek troche w koncu nauczył. Tak naprawdę czlowiek który czyta widzi czy dane słowo jest poprawnie napisane czy nie. A dziś kwitek i lezenie pępkiem do góry lub przed kompem i napierdzielanie w glupawe gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2012 za moich czasów natomiast, milczenie było złotem, jak nie miało się nic do powiedzenia w danym temacie... @bartoszek - fajna się ogląda:) Ustawienie skały to i tak każdego indywidualne "widzi mi się". Ja preferuje dwie kolumny odsunięte od tylnej szyby, bo fajnie zarasta koralowcami i nie ma problemu większego z cyrkulacją. Jest tam parę fikuśnych:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_1970 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2012 ale czasem oczy bolą i milczenie nie wychodzi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 No już mineło 15min i nie mam jak poprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) Które najlepsze Edytowane 11 Listopad 2012 przez bartoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 No już mineło 15min i nie mam jak poprawić. Czyli teraz kleiles skale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 NIe nie moge poprawić posta jest tylko 15min, skały nigdy nie kleje, wole pvc. Skała u mnie ma ustawienie podobne do 9 może 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 dla mnie tak skała i jest bosko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 Skała jest ok tylko te poukładane cukierki na piasku jakoś średnio wyglądają chociaż są fajne :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 odnośnie tego co pisałeś mi na PW Bartoszek - akwarium masz juz odpalone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 Tak już parametry stałe w czwartek tylko zamontuje dodatkową lampe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach