Skocz do zawartości
bartoszek

Skała jakie ustawienie najlepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wielu z was ma już akwaria, ale jakje ustawienie skały jest dla was najlepsze,najbardziej praktyczne i najładniejsze. Na stronkach są przykłady napiszcie na kturej karcie i stronie jest najlepsze :D

Aquascaping, Show your Skills... - Page 17 - Reef Central Online Community [Anonymoused]

Fajnie zajmuje czas.

Edytowane przez bartoszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy kol. Bartoszek sie juz zastanawiał co powie swojemu pracodawcy jak napisze mu tak kilka słów?

Pracodawcy nie patrzą na takie kwity jak jakas dysleksja czy inne takie.

Za moich czasów, jak sie nie umiało napisać poprawnie kilku słów, to dostawało sie ekstra zadanie domowe np co tydzien 5 stron ze slownika ortograficznego na pamięć.

I sie tak dlugo cwiczylo az sie czlowiek troche w koncu nauczył. Tak naprawdę czlowiek który czyta widzi czy dane słowo jest poprawnie napisane czy nie.

A dziś kwitek i lezenie pępkiem do góry lub przed kompem i napierdzielanie w glupawe gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za moich czasów natomiast, milczenie było złotem, jak nie miało się nic do powiedzenia w danym temacie...:)

@bartoszek - fajna się ogląda:) Ustawienie skały to i tak każdego indywidualne "widzi mi się".

Ja preferuje dwie kolumny odsunięte od tylnej szyby, bo fajnie zarasta koralowcami i nie ma problemu większego z cyrkulacją. Jest tam parę fikuśnych:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe nie moge poprawić posta jest tylko 15min, skały nigdy nie kleje, wole pvc.

Skała u mnie ma ustawienie podobne do 9 może 6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odnośnie tego co pisałeś mi na PW Bartoszek

- akwarium masz juz odpalone?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi