brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2008 Witam, mam pytanko - może banalne, ale do rzeczy. Mianowicie chcę stosować absorber na po4 - rowy, i tu moje pytanko, ten preparat strasznie brudzi wodę, czy płukac go tak długo az woda będzie czysta (oczywiście w RO) czy jest inny sposób. Dzięki z góry za pomoc, pozdrawiam Grzegorz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2008 Rowy absolutnie nie wolno plukac !! Jak wlozysz nowy wklad mozesz kilka litrow do wiadra odlac. Ja np. stosuje takie torby za filtrem https://wwws.aquaterrashop.de/meerwasser-neu/product_info.php/products_id/4045 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2008 ok więc co zrobić, aby woda nie zrobiła się taka brązowa?? a nie ma się takiej torebki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2008 Nic sie nie martw nawet jak zbrazowieje to odpieniacz to wybije to bedie tylko przez krotki czas Kup skarpete ecosystemu nie musisz brac zaraz calego filtra http://www.korale.pl/product_info.php/manufacturers_id/41/products_id/600 Sama Rowa jest bardzo drobna wiec ciezko dobrac inne materialy ktore jej nie prepuszcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2008 ok, dzięki ogromne, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2008 Odlej kilka litrow do wiadra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad B 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 A ja nic nie stosuje , po 10 -15 minutach nie ma śladu w wodzie po "zbrazowieniu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2008 A ja nic nie stosuje , po 10 -15 minutach nie ma śladu w wodzie po "zbrazowieniu" Tez tak mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach