bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Witam nazywam się Bartek. Od niedawna interesuję się akwarystyką morską. Chciałem zaprezentować mój zbiornik. akwarium - 160 l oświetlenie - aqua-nowa 4x39 W cyrkulacja - 2xjvp 5000l/h filtracja -hydro slim 250 skała - 12 kg z erybki, 11kg suchej piasek - 10 kg lampa-2x250W żarówka 6500K,2x11W aktywiczna, zamówiona lampa led 90W Obsada: - 2x Amphiprion ocellaris Plany -makroglony -dodanie jakiś małych ryb -xenia nastempnie mjękkie korale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Witam , ciekawi mnie Twoja lampa , ponad 600 wat na akwarium 160 litrow ? Coś źle skopiowałeś :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Dla makroglonków 500W dlatego 6500K Strzelą w góre że hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
presidento 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Chciałem zaprezentować mój zbiornik. to jest fota sumpa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwatlen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2012 NIe to chyba nie sump kolega robi chyba coś podobnego do akwarium zielonego mintaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2012 Coś podobnego ale nie dokońca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2012 to jest fota sumpa ? O jaki dowcipny kolega, może pokarzesz własny baniak, albo chociaż sump? Odwagi... śmiało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2012 Jutro wyjazd do erybki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach