ozi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2012 Witam czy ktoś wie ile wsypać tego do woreczka na akwaium 72l? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2012 Powinno być napisane ile krzemianów zawartość worka wyciąga z jakiego litrażu. Jeśli masz test na krzemiany to dokładnie pokaże Ci ile masz ich w wodzie i sobie wyliczysz co do mililitra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2012 no niestety nie mam testu ale juz sobie sam to podzieliem na 1/4 opakowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2012 Ozi, na sąsiednim forum zamknięto Ci temat bo ignorujesz podpowiedzi byś włączył chęci i poszukał w historii forumowej odpowiedzi, poza tym na opakowaniu masz napisany litraż (!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2012 tak jak już pisałem na sąsiednim forum moderatorowi nie było opisane w tematach z dino jak stosować silicarbon na opakowaniu jest tylko napisane ile SI wyciagnie z wody temat mozna zamknac juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2012 Kolego ozi , nikt nie będzię zamykał tematu . Ale warto słuchać co piszą inni :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marsjan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2014 Odświeżę temat bo mam problem otóż wsypałem do skarpety 100ml i wrzuciłem do kubka z wodą RO w celu opłukania i woda błyskawicznie zrobiła się jak herbata. Jak to stosować płukać czy nie bo do akwa wrzucić i jakby miało się zrobić coś takiego to masakra chyba że tak ma być. Do tego jeszcze ze skarpety wyleciało mnóstwo pyłu więc gdzie umieścić w sumpie, luźno żeby sie mieszało czy zbite i co z tym pyłem czy nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach