Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2012 (edytowane) Witam Miło mi poinformować, że na sklepie pojawiły się już nowe lampy LED MaxSpect: http://star-fish.com...000k-p-801.html Zapraszam również na promocje kilku produktów Microbe-lift, oraz małych lamp T5: http://star-fish.com...ials.php?page=1 Pozdrawiam Marcin Edytowane 8 Październik 2012 przez Marcinus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Witam Od przyszłego tygodnia będą już dostępne nowe pompy dozujące Doser One Evolution: http://star-fish.com.pl/sklep/doser-evolution-p-805.html?cPath=40_50 zapraszam Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2012 Witam Od dziś dostępna jest już nowa sól: Red Sea Coral Pro w opakowaniach 7kg oraz 22kg. Zapraszam. Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2012 Świeża nowość prosto od Tunze: Comline Streamfilter 3163, ciekawe połączenie pompy cyrkulacyjnej z filtrem przepływowym, idealne do akwariów o objętości do 100l, duża powierzchnia na wkłady filtracyjne. Jak zwykle ciekawa cena. http://star-fish.com.pl/sklep/tunze-comline-streamfilter-3163-p-810.html Zapraszam. Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Grudzień 2012 Grudniowe promocje Grudniowe nowości Zapraszam serdecznie Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Witam Od wczoraj są znów dostępne lampy Led Maxspect Razor R420r 160W 16000K MaxSpect Razor R420r 160W 16000K Życzę Wszystkim Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2013 Nowy Rok i nowe atrakcje. Od dzisiaj wszystkie paczki powyżej 80pln wysyłam gratis. Do tego wszystkie paczki poniżej 80pln wysyłam tylko za 8pln. Paczki wysyłane są kurierem, tak aby u Was były jak najszybciej. Oprócz tego mała niespodzianka dla wszystkich Łodzian i innych osób, które będą rzeczy odbierały u mnie osobiście, dla Was specjalny rabat na wszystkie artykuły bez ceny minimalnej. Zapraszam i pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2013 Nowe produkty w styczniu m.in. nowe lampy ATI led + T5, kilka nowych produktów firmy Red Sea. Wszystko jak zwykle w bardzo dobrych cenach i nie zapominajcie,że zamówienia od 80pln wysyłam do Was gratis. Nowości Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2013 Zapraszam na wrześniowe promocje: Promocje Wrzesień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Wrzesień 2013 Od dzisiaj są już dostępne nowe sterowalne pompy cyrkulacyjne Jebao WP40: Jebao WP40 Niestety mniejsza wersja do mniejszych baniaków , czyli WP25 będzie dostępna dopiero po Nowym Roku. Pompy pochodzą z polskiej dystrybucji i są objęte 2-letnią gwarancją , realizowaną w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2013 Niestety w polskiej dystrybucji skończyły się już pompy cyrkulacyjne Jebao WP40, następne będą dopiero po Nowym Roku Dobra wiadomość jest taka,że dostawa będzie sporo większa niż ostatnio i być może będą także nowe sterowane obiegówki Jeabo DC6000 oraz DC12000. Model DC6000 przyjedzie do mnie w przyszłym tygodniu, trochę go po testuję u siebie w baniaku i dam Wam znać na facebook'u jak się sprawuje ta obiegówka. Nowości w październiku: Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2014 Są już dostępne pompy cyrkulacyjne oraz obiegowe Jebao. Pompy pochodzą z polskiej dystrybucji i przyjechały już z tym bardziej rozbudowanym sterownikiem, gdzie można sterować mocą pomp: Jebao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2014 (edytowane) Dużo nowych promocji, niektóre ceny naprawdę świetne: Promocje Edytowane 1 Marzec 2014 przez Marcinus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach