loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 no dobra - a "dzie" ledy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 Nie wygląda na 40kg, cx5 to rzeczywiście rewelacja, świetnie klei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 hehe :-) zbiornik stoi na 6 x 54 w panel świetlówkowy :-P niestety nie znalazłem sponsora na ledy lub kto by zrobił gratis :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 spoko spoko, - jak to mówią - co sie odwlecze to nie uciecze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 pewnie na wszystko przyjdzie czas :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 Snake dziękuję bardzo, że pozwoliłeś mi popełnić ten układ skał na Twoim baniaku Plan był prosty dać miejsca koralom i zostawić jak największą powierzchnię dna i przestrzeń dla ryb...łuk z przeznaczeniem na talerzówki wszelkiego rodzaju, reszta na cukierki, jest też sporo cienia dla mniej światłolubnych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 Moim skromniutkim zdaniem - aż się prosi wywalić te świetlówki i użyć 2 źródeł światła bardziej punktowego - jak nie LEDy to jakieś małe HQI - w każdym razie byłby niesamowity klimat gdyby udało się właśnie takie strefy światła i cienia stworzyć. Z rurkami to się nie uda bo one świecą wszędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 Za chwile otworzę nowy temat zbieram na ledy , może uda się zrobić zrzutkę :-) A tak na poważnie to ciekawie mogło by to wyglądać , nigdy nie zastanawiałem się pod tym kątem aby oświetlać w ten sposób baniak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2012 Niestety nie mam foty, ale widziałem ostatnio zbiornik oświetlony właśnie w taki sposób - lampy (akurat HQI, ale to szczegół) wisiały jedynie nad 3ma wyspami skał - reszta była "ciemna" - klimat naprawdę niesamowity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2012 noo zapowiada się ciekawie,kibicuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2012 (edytowane) fajna aranżacja:D podoba mi się! Graty Snake'u;) Widzę, że opanowałeś zawiesinkę w i zaczyna to fajnie wyglądać:D Edytowane 3 Listopad 2012 przez Bart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2012 No musi się podobać przecież nie zaryzykowałbyś sprzedania brzydkiej skały :-P Skała pierwsza klasa i tu masz plusa ode mnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2012 Rybki już też są :-) Zdjęcie korali wstawię jutro :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 No to jak z zdjęciami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 Beda, wczoraj byla kolejna dostawa ryb i koralikow :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 najpiękniejszym co może być w morskim, to jego zakładanie któryś raz... później to tylko doglądanie "ogródka". Ledy to do Lecha @loccutusa się zgłoś - piękne cudeńka malutkie nowe składa. Tylko niech Ci nie pakuje zielonych i czerwonych;) Jak sponsora szukasz, to jakby nie patrzyć się zbliża... Św. Mikołaj, a później jego kumpel Dziadek Mróz pod choinkę... no i jeszcze można zawsze życzenie noworoczne szepnąć w Sylwestra;) Więc jak widzisz, sponsorów cały tabun, tylko trzeba ich odpowiednio zmanipulować A z ledów będziesz mega zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 ok wiec na pw podaje Wam nr konta p[oproszę o przelanie na konto zbieram na led :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2012 Maciek nie dzwonił, a euphylka aż się prosi o pokrojenie;) ale spoko co się odwlecze to nie uciecze, a główek przybywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach