fok 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Witam wszystkich i mam pytanie, otóż kupiłem odpieniacz używany firmy reef octupus i tak na dziko postanowiłem go sprawdzić w 180l z tropheusami w słodkiej wodzie. Niestety albo ja poprostu nie potrafię go obsługiwać albo jest on nie do końca sprawny??? Poniżej link do filmu który nagrałem po godzinie martwienia się WTF??? .Odpieniacz nie pieni,ma strasznie mało bąbli powietrza jak na moje amatorskie oko choć mogę sie mylić. Proszę o pomoc może ktoś z bardziej Pro ma jakąś podpowiedż. Thanks z góry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 :_) Kolego on będzie działał w słonej wodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam Dobry sprzet za rozsadne pieniadze do slonej wody, a do trofeusów to moze eheim 2228 wypchany ceramika Włóż go do zbiornika, dosyp soli do wody lub dolej octu a zobaczysz, ze zacznie dzialac Pozdro Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez TDS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fok 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Czyli w słodkiej żadnej piany? Ale ja jestem....... No takie są początki . Dzięki za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Tak w słonej będzie działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fok 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Spoko on właśnie będzie obsługiwał morskie 200l. Do trofków wsadziłem żeby zobaczyć nowy zakup w akcji i niestety dałem ciała. Śmieje się z siebie niesamowicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fok 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Jak wsypie zwykłej kuchennej też da rade( oczywiście nie do trofów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Myślę że najlepiej sprawdź na occie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 ludwik tez jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fok 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Działa. Dzięki panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach